Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına denli kullanılan uyum renkleri içinde kendine iz edinmiş renk olarak berenarı nazarıitibar çekiyor.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi dizaynına çağdaş bir çekicilik tren.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde gibi parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda boş gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengin ev bark sinei aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir esir tren.

Koridorlara uygulanan beyaz bir dokunuş mekanların elan antrasit renk tonları çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle doğru bir atmosfer oluşturan beyaz rengi pıtrak kesif koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her adım hoş ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir goldfix denge, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve çağcıl bir alternatif sunar ve yakın kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık katar.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan yürekin ayrı bir üslup yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz antrasit gri dekorasyon tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Kesiksiz olarak mütebeddil trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri ahit boyama şansları vardır.

çağdaş yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri arasında dünya vadi açık gri erinçli bir zemin katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en hayır üç renk ortada berrak gri rengi bulunuyor. Har bir esir oluşturan bariz gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik merhametsizyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlarken aynı zamanda mobilya ve diğer bezemeli unsurlarla entegrasyon süresince kabil.

Report this wiki page